Sunday, September 4

CARA HINDARI VIRUS ZIKA

sana sini orang sibuk perkatakan tentang virus Zika yang sudah dikesan berada di Malaysia. Ia menjadi panik buat semua orang lagi lagi ibu ibu yang tengah mengandung. Dahlah sebelum ni panik dengan denggi yang sumbernya juga dari nyamuk. Pelbagai aktiviti yang dianjurkan oleh pihak kesihatan agar masalah denggi dapat dikurangkan. kini muncul pula masalah virus Zika yang juga dari nyamuk. 


Jom kita baca pendapat Dr Fyda mengenai cara hindari virus Zika,

"Sekarang banyak orang panik sebab virus Zika & sekarang ni dah ada kes kat Malaysia & katanya virus tempatan sebab orang tu tak pernah keluar negara pun.
Zika ni sama la macam denggi, tak ada ubat atau vaksin, jadi bergantung pada sistem imun kita untuk lawan jika dijangkiti.

Nutriferon tak adalah kajian mengatakan dia boleh melindungi daripada virus denggi atau zika, tapi ada 6 sebab kenapa mesti pilih Nutriferon untuk perisai tubuh:

1. Terbukti daripada kajian ke atas manusia - campuran fitonutrien yang berkesan & selamat memberi sokongan imun yang tepat pada peringkat sel.

2. Meningkatkan paras interferon secara semulajadi. Interferon adalah kumpulan protein yang sangat penting dalam sistem imun tubuh & paling mahal.
Interferon dihasilkan secara semulajadi dalam badan. Sekarang ada ubat interferon digunakan untuk merawat Hepatis B, AIDS dan kanser.

3. Dicipta oleh penemu interferon - Dr Yasuhiko Kojima yang menemui interferon pada tahun 1954.

4. Rumusan berpaten yang ekslusif. Sebelum dipasarkan Nutriferon telah melalui set2 ujian yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan & prestasi.

5. Dikaji selama 40 tahun. Menggunakan berjuta2 sebatian sebelum Dr Kojima menemui ekstrak 4 tumbuhan yang boleh meningkatkan interferon secara semulajadi.

6. Sejak Nutriferon dibangunkan, beberapa kajian klinikal ke atas manusia telah mendokumenkan keberkesanan suplemen ini. Dimuatkan dalam jurnal perubatan, seperti Journal Gastroenterology, Clinical Pharmacology and Complementary Medicine - mengetengahkan pelbagai faedah Nutriferon.

Tulisan.dr fyda NoH 
.

Ini pandangan dari seorang doktor yang memberi kita panduan sebagai cara hindari virus zika dari terkena kepada kita dan anak yang bakal dilahirkan akan mendapat kesannya.

inilah nutriferon yang diperkatakan.


HARGA : RM182 ( ada 30 sachet )

anda boleh mendapatkan produk ini terus melalui pembelian online ( boleh menggunakan kad debit atau kad kredit ) dengan klik icon di bawah :-


Atau jika anda berada di sekitara Kota Tinggi, felda Pasak, Felda Air tawar 3,felda Air tawar 2, anda boleh mendapatkannya secara terus dari kami, kerana kami merupakan pengedar Shaklee Kota Tinggi yang aktif sejak tahun 2011.

Hubungi saya untuk pertanyaan lebih lanjut:

Siti Noriza | ID: 852453
Call/SMS/Whatsapp 013-7374958
Email: sitinorizasaleh@gmail.com
FB: Siti Noriza Binti Saleh
PENGEDAR SHAKLEE KOTA TINGGI, JOHOR


 * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.No comments:

Post a Comment

Copyright to BIJAK PILIH SUPLEMEN ANDA
Designed by UMIESUEstudio 2015