Tuesday, May 26

AWARD DAN TAG DR KAK TIRANA

Ni dr kak tirana........kak, siti dah buat ek keje umah ni..morning2 lagi...ini menandakan, siti dah kureng malasnyer...ha ha ha ha..



a) Copy badge "Vespa 3logger Award Friendship" di atas untuk diletakkan di blog anda.



Photobucket


b) Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

Hmmmm......award ni dpt dr kak tirana.....siti pun tak berapa kenal sgt tuan empunya blog ni...masa jalan2 tuk cari artikel pasal keshtn dan perkmbgn anak-anak, siti terjumpa artikel berkaitan ini dan sejak dr tu jadi folloer tuan empunya blog ni....tapi tak sangka lak, dia sanggup menjengah kat blog siti ni...he he he.....tapi blog kak tirana ni mmg best...byk cter2 yg bolh digunakn utk panduan dan rujukan...tak kiralah tu alam rumah tangga, alam kanak-kanak atau utk naikkan motivasi diri, mehlah jengah blog ni....mmg best...he he he he....


c. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri.

hmmmm..yg ni pun siti dah buat...tapi buat gaklah tuk melengkapkan tugasan ini...chewah.......

  1. mmg minat giler ngn buku2....masa zaman2 anak dara dulu, mmg giler kat novel2 cinta tu...kkdg smpai nangis2 baca....masuk alam remaja, novel dah mula dikurangkan dan dah mula beralih ke majlh keilmuan like DARA, mingguan wanita...he hehe....masuk alam pekahwinan, lbh kepada saji, rasa, nur, pa&ma....hmm dan mungkin, bila masuk alam 40an, buku MIDI akan jadi kesukaan aku lak...he he he..
  2. sangat suka ngn bunga-bunga ...lagi2 orkid ngn bunga kertas...hmmm, kat umah MIL ada orkid,,,kalau umah sndiri, cnfirm ku rembt bawa gi umah aku...he he he...
  3. sebelum ada MIa, aku suka giler ngn baby atau bebudak...tapi sejak ada MIa, aku tak berapa excitd nak pegang anak org....he hehe..bolh gitu?.....
  4. Berkira2 tuk tmbh anak pada next year...tapi, bergantung pada rezeki yg Allah berikan...he he he...
  5. teringin nak ada perniagaan sndiri...hmmm...mungkin ia berbentuk organisasi atau secara maya...tungggu...............
  6. hmmm, mcm teringin sgt nak jadi suri rumah tangga...tapi bila pkr balik, cm tak biasa je nanti...dah biasa keje, dah biasa kelam kabut, dah biasa tertekan...he he he....
  7. masih terpkr nak sambung bljr,,,tapi tak tahu bila...saing Mialah nanti...keung kueng kueng...
  8. suka berkawan,,,tapi tgok org juga.....kalau agak2 tak berkenan, mmg terus clash....eh, mmg terus bawa diri..tk kosa nak layan...
  9. dulu2, jadi org tgah tuk mr hubby ngn g.pren dia, tapi last2, siti gak yg kawin ngn dia.....jodohkan.....mcm dlm novel dulu2 gitu....
  10. Kenal mr hubby dr sekolah menengah dan suka kacau dia time kat sekolah...sbb dia ni pemalu....he he..kkdg, cter zaman2 sekolah dululah yg buat kitaorg jadi makin sayang.....HA HA HA HA...JGN MUNTAH OKIES....


d) Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

saya serahkan award ni kepada kawan blogger saya yg seterusnyer:

  1. hernee
  2. mimi
  3. mummy dasy
  4. Yatie - sje kasi tugasan kat kak ti....
  5. opie.....eko dah lama menghilang
  6. umi danish...- wat keje, jgn niaga je....he h ehe

8 comments:

  1. uiks..cam knal jek name hernee tu..hehehe..

    ReplyDelete
  2. hernee>>>ko jgn buat2 tak nampk yer...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..terimakasih kerana sudi terima dan menjawab tag dari kak tirana...Lepas ni jgn malas2 lagi ye...hehehe.. Semoga siti ceria selalu dan jaga diri baik2

    ReplyDelete
  4. mimi>>>>jgn wat2 terperanjat okies....ooo, mu kata eden tembam yerk...hu hu h h

    ReplyDelete
  5. hernee rabun ayam la ptg ni..hehehe

    ReplyDelete
  6. Sejak dah start blogging balik ni, cukup liat nak membayar tag org....masih ada pending yg lama2 tak buat lagi....yg dolu2 tu kira hangus lah ye.....hahaaaa...

    ReplyDelete
  7. thanks Siti...tu nama kitekan...miahaha

    ReplyDelete

Copyright to BIJAK PILIH SUPLEMEN ANDA
Designed by UMIESUEstudio 2015