Saturday, April 25

AWARD - KAK SAL


AWARD NI DPT DR KAK SAL...TIMA KASIH KAK SAL/.....


Terma & Syarat Untuk Penerima Award Ini.

1. Letakkan logo award ini di blog anda.
2. Anugerahkan award ini kepada 10 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.
3. Pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui “backlink” dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda
4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.
5. Berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.

Ok sekarang Saya nak bagi juga anugerah pada 10 org yang mempunyai blog dan merupakan kawan2 saya:

opie - Blog yang penuh dengan perasaan..he he he
mimi - Blog yang banyak tips-tips berguna untuk si baby..
mummydasy - Blog peribadi yg penuh luahan perasaan dan naluri keibuan
hernee - Hmmm....blog yg penuh ngn promosi2 makanan...ha ha ha ha
zuhaini - Blogger yg baru dikenali..
yatie - Blog yg on off ( hmmm tapi bakal jadi blogger yg tegar kan?..)
ealyie - Blog yang kreatif....
ieda - Blog yang simple tapi penuh dgn kasih sayang
Dhia - Blog perihal cter perkmbangan anak....
mama Aqilah - Blog perihal anak yang semakin membesar...
sila amik award ni ye masing2......pada yg nak amik pun, bolh je w.pun tak tersenarai...he he he


5 comments:

  1. hernee>>>mmg pun kan?...he he he....tapi ok gak...leh kasi idea kat saper2 yg nak cari port utk makn..

    ReplyDelete
  2. tq, Siti..bagi ieda yer award tu..."simple dan penuh kasih sayang"...ieda suka tu...

    ReplyDelete
  3. ieda>>>sama2....tapi betulkan...w.pun simple. tapi, entrynyer padat ngn kasih sayang

    ReplyDelete
  4. TQ, SITI nnt akan ku ambil ye..

    ReplyDelete
  5. Thanks siti;) InsyaAllah akan ku tempel

    ReplyDelete

Copyright to BIJAK PILIH SUPLEMEN ANDA
Designed by UMIESUEstudio 2015