Thursday, November 26

HADIAH UTK MIA


sempena ulangtahun mia yg ke dua hari, aku hadiahkan mia telekung ajaib...he he he....sebb bila tiap kali aku smbhyg, dia sibuk nak masuk dlm telekung aku...so, aku cari2 kat kdai intenet (online), terjumpalah laman web yg jual telekung budak2 ni.web dia boleh klik sini..comel2......so, layankan je gmbr mia ni...semoga mia jadi anak yg solehah, patuh pada arahan Allah juga patuh pada ibu dan bapa...semoga mia jadi anak yg baik, cergas dan cerdas.....Amin....

siap ada beg tau...comel je...


corak bunga di telekung



he he he....bergaya sakan...


ada ke hubby kata muka mia cm anak org *ndon....tak baik tau...tomei apa...

5 comments:

  1. comel la..mane de cam ank indon..hehehe

    ReplyDelete
  2. alaa2 comeynya mia..
    Alhamdulillah..jgn tinggal solat ye syg...

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday Mia! Dah 2thn dah Mia dan Sufia yer..:)

    ReplyDelete
  4. Aisehh....hampir terlepas nak wish. Happy Birthday Mia! Aunty takde nak kasik apa2 laaaa...heheee...

    p/s : rajin kau buat pulut kuning

    ReplyDelete
  5. hernee>>>ayah dia mmg mcm tu....kalau nampak org pakai tudung lagu tu, mesti dia kta cm org *ndon...

    mama uzma>>.Insya Allah..tapi nak train, kene ikut mood dia lah..

    mimi>>>tima kasih...he he he....ada kawan yg sehari bersama,...

    yatiejay>>>takpelah untie...kasi anak untie pun okay...hik hik hik....

    ReplyDelete

Copyright to BIJAK PILIH SUPLEMEN ANDA
Designed by UMIESUEstudio 2015